Personliga presenter                 Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Gå-bort presenter

Har du blivit bortbjuden på middag hos grannen eller kollegan? Känner du att en gåva skulle sitta fint på sin plats? Då har du kommit helt rätt. När blommorna blivit för tråkiga och fantasin slutat flöda, då finns Aldora! Ge bort något så enkelt som en flasketikett på en vacker champagne- eller vinflaska. Du finner även de vackra whiskeyglasen från kollektionen Club av Sagaform. Är du bortbjuden på en grillkväll, då passar hamburgarepress och grillvanten utmärkt! Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Dags för en gå-bort-present

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment av Gå-Bort presenter. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Alla produkter under vår kategori "Speciella Tillfällen", finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

 

Produkter
Övrigt