Personliga presenter                 Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Dop

Dopet är en viktig händelse i ett barns liv, därför krävs den perfekta presenten! Hos oss på Aldora kan du hitta en mängd olika doppresenter. Allt ifrån leksaker och filtar till personliga posters. Skriv in några rader med personlig text för att förgylla och vackert dekorera ett barns rum. Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Presenter till dopet

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment av doppresenter. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Alla produkter under vår kategori "Speciella Tillfällen", finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

 

Produkter
Övrigt