Personliga presenter                 Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Bröllopspresenter

Ytterligare två vackra själar som hittat varandra! Är det inte helt fantastiskt? Till ett sådant fint tillfälle, krävs en riktigt fin present. Här på Aldora finner du alla möjliga bröllopspresenter. Ge brudparet en hjärtformad skål, för att symbolisera deras kärlek. En personlig poster med deras namn, datum eller valfri hälsning på. Tavlorna pryds av bland annat, vackra hjärtmotiv. Du finner även olika exklusiva produkter från varumärket Hilke. Den vackra marmorkollektionen gör varje hem mer exklusivt!

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Bröllopspresenter till brudparet

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment av bröllopspresenter. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Alla produkter under vår kategori "Speciella Tillfällen", finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt