Personliga presenter                 Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Personlig Present

Vill du ge bort något speciellt och unikt? Letar du efter en fin gåva till de nyblivna föräldrarna eller det lyckliga nygifta paret? Det här är gåvan som verkligen visar hur speciell en viss dag eller en viss person är för just dig! Aldora tillverkar vackra posters som passar perfekt till högtidsdagar som fars dag, mors dag, bröllop, dop eller personlig födelsedagspresent! Alla personliga och unika.

Du väljer själv vilket/vilka namn och datum som ska stå på postern. Resultatet blir en vacker och personlig present. Du kan beställa posters med datumet när barnet föddes eller när brudparet gifte sig. Ett garanterat fint och uppskattat minne av en oförglömlig dag. Beställ en rolig fars - eller morsdagspresent som gör föräldrarna glada och rörda. Oavsett anledning så är våra posters något som glädjer och överraskar mottagaren. Här på Aldora tillverkas din personliga present omgående för att även en sådan speciell gåva ska kunna beställas som sista minuten present. Så missa inte chansen att ge en present som verkligen betyder något både för dig och för mottagaren! 

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

  • Unik och personlig present.
  • Uppmärksamma minnesvärda dagar!
  • Snygg och stilren design.
  • Snabb tillverkning, kan beställas som sista minuten-present
Läs mer

Unika Presenter med Egen Text!

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment av hygienartiklar. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Alla produkter under vår välbefinnandekategori finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! Vissa presenter glömmer man aldrig. Uppmärksamma de personer som är viktiga för dig med våra fina personliga posters där det är du själv som formulerar texten. Ibland kan man få presentproblem. Vad ska man egentligen ge till någon som "har allt"? Här finns den perfekta lösningen på det problemet! En unik och personlig present som verkligen blir ett fint minne för mottagaren.

Välj först den poster som passar bäst för just den person som du ska ge den till. Sen anpassar du postern till mottagaren med, exemplvis en personlig text. Skriv något skämtsamt eller bara uttryck vad du känner för mottagaren. Möjligheterna är många och det är du som väljer!

Produkter
Övrigt