Kundtjänst0725-638179  Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00        Kontakta oss     |      Frakt 39kr       |   Omgående leverans      Säkra betalningar 

 

Personliga presenter

Vill du ge bort något speciellt och unikt? Letar du efter en fin gåva till de nyblivna föräldrarna eller det lyckliga nygifta paret? Det här är gåvan som verkligen visar hur speciell en viss dag eller en viss person är för just dig! Aldora tillverkar vackra posters som passar perfekt till högtidsdagar som fars dag, mors dag, bröllop, dop eller personlig födelsedagspresent! Alla personliga och unika. Du väljer själv vilket/vilka namn och datum som ska stå på postern. Resultatet blir en vacker och personlig present! Det är roligt att ge bort en sån här present och lika roligt att få den! Du kan beställa posters med datumet när barnet föddes eller när brudparet gifte sig. Ett garanterat fint och uppskattat minne av en oförglömlig dag! Beställ en rolig fars - eller morsdagspresent som gör föräldrarna glada och rörda! Det kan ju också vara en födelsedagsjubilar som du vill uppmärksamma med en skräddarsydd poster! Oavsett anledning så är våra posters något som glädjer och överraskar mottagaren! Här på Aldora tillverkas dina personliga presenter omgående för att även en sådan speciell gåva ska kunna beställas som sista minuten present. Så missa inte chansen att ge en present som verkligen betyder något både för dig och för mottagaren!

  • Uppmärksamma minnesvärda dagar
  • Unika och personliga presenter!
  • Snabb tillverkning, kan beställas som sista minuten-present
  • Snygg och stilren design!
Läs mer

Unika presenter med egen text!

Vissa presenter glömmer man aldrig! Uppmärksamma de personer som är viktiga för dig med våra fina personliga posters där det är du själv som formulerar texten! Att få en gåva med en personlig text som verkligen är riktad direkt  just till dig är en alldeles speciell upplevelse för alla. Det kan vara pappan eller mamman som på detta sätt uppmärksammas lite extra av sina barn på fars eller mors dag eller födelsedagens huvudperson som får en riktigt personlig gåva. Du väljer texten! Ibland kan man få presentproblem. Vad ska man egentligen ge till någon som "har allt"? Här finns den perfekta lösningen på det problemet! Detta är en unik present som verkligen blir ett fint minne för mottagaren! Välj först den poster som passar bäst för just den person som du ska ge den till. Sen anpassar du postern till mottagaren med bland annat en fin personlig text. Du kanske till exempel vill skriva något skämtsamt eller bara uttrycka vad du känner för mottagaren Möjligheterna är många och det är du som väljer! Våra posters har en stilren design, vilket gör dem till en snygg,speciell och personlig inredningsdetalj i alla hem! 

Produkter
Övrigt