Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Mat & Dryck

Känner du en gottegris? Då har du garanterat klickat dig in till rätt kategori!
När fantasin är som bortblåst uppskattas alltid något gott i present. Här finner du allt från ett jävla gott kaffe och chili i påse till flasketiketter. Med en personlig hälsning, gör den vilken flaska som helst, mycket roligare!

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Presenter till gottegrisen

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment av, bland annat ätbara presenter. Det ska vara ett gott och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Alla produkter under vår kategori mat & dryck, finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt