Kundtjänst0725-638179  Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00        Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Kök

I många hem är köket hemmets hjärta. Därför är just köksprodukter en utmärkt gåva. Det passar ung som gammal och det finns mycket att välja bland. För de med barnasinnet kvar är våra populära salt och pepparkars-robotar en rolig present. För grillmästaren finns praktiska förkläden med recept. Missa heller inte att kika på de vackra skålarna och glasen från Anna Viktoria som designar porslin och glas med en skandinavisk enkelhet. Missa inte heller att kika på de vackra glasen från kollektionen Club, av Sagaform. Deras trevliga och läckra design uppskattas av alla! Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Det ska vara ett vackert och unikt sortiment för köket

Vi har produkter som passar in i alla kök och som kommer uppskattas länge. Vi har ett noga utvalt sortiment av kökstillbehör och redskap. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Alla produkter under vår kökskategori finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

 

Produkter
Övrigt