Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Vertiplants Vägghängd kruka, svart

399 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Vertiplants Väggkruka

Har du gröna fingrar? Då behöver du krukor som är lika vackra som dina växter och den beskrivningen passar in perfekt på Vertiplants!

Den kvadratiska krukan av plast görs i grannlandet Danmark. Den blir ett dekorativt inslag i ett rum, inte minst tack vare sin silkesmatta finish och vackra svarta färg.

Vertiplants ger verkligen din inspiration fullt spelrum! Föredrar du att ha en enstaka kruka på väggen eller vill du hellre ha en komposition med flera Vertiplantskrukor? Välj det som känns bäst för dig!

Om du inte har gröna fingrar är Vertiplants ändå ett bra val! För visst vore det bra med ett både bekvämt och modernt sätt att förvara saker på?

Hallen är ju en plats i bostaden där man vill ha det extra fint, det är ju trots allt det första besökare ser av interiören i ens hem. Dessutom är det ju roligt även för de som bor i bostaden om det är prydligt och fint där. Därför är just hallen, ett av de rum där Vertiplants har en naturlig plats!

Ett annat av dessa rum är köket! För det är ju synd om ens matlagningsglädje grumlas av rotande i lådor och skåp efter något köksredskap som är viktigt för matlagaren. Med Vertiplants är rotandet ett minne blott!

Finns även i färgerna vit och grå!

  • Färg: Svart
  • Storlek (cm): 30.1 x 30.1 x 13

Måttet för själva hålet, där blomman ska vara, är en halvmåneformad yta, med diameter 25 cm längst in och ett djup på 12 cm.

Denna produkt får tyvärr inte plats i en påse. 
Klicka i om du vill ha presentinslagning i kassan istället!Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter
Övrigt