Kundtjänst0725-638179  Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00        Kontakta oss     |      Frakt 39kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Inredning

Inredningsdetaljer är kul att överraska någon med och unna dig själv lite ny inredning för att göra ditt hem trivsamt. Du hittar fina prylar, lampor och prints som passar in i alla hem. Ljuslyktor och ljus kan ett hem aldrig få för mycket av. Du kan förändra ditt hem med nya prints på väggarna och sätt din egen prägel på ditt hem.

Läs mer

Ge bort en inredningspresent. Lyxiga sängkläder, vackra doftljus och fina ljuslyktor är presenter som alla blir glada av. Vi har produkter som passar in i alla hem och som kommer uppskattas länge. Vi har ett noga utvalt inredningssortiment. Det ska vara vacker, unik inredning som passar utmärkt att ge bort. När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna för att göra det så enkelt som möjligt att kunna koncentrera dig på att bara njuta av nästa firande. Alla produkter under vår inredningssida finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt