Personliga presenter                 Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Baby & barn

Ett barn är det viktigaste man har i livet, därför förtjänar dem också något riktigt fint!
Våra barnleksaker är både snygga och säkra för ditt barns alla lekar. Låt fantasin flöda med ett pussel, dragdjur och olika köksredskap samt fika till tépartyt. För den bilinresserade busungen finns kollektionen Aiden, med bland annat en biltvätt, parkeringshus och bilar i olika modeller. Varför inte bilda ett band, med minitrumma i olika färger eller en xylofon. Vi har även leksaker för de allra minsta barnen, så som mjukdjuret och ringskallran från Edvin-kollektionen.

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Presenter Till De Allra Lekfullaste

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment av, barn leksaker samt inredning. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Alla produkter under vår kategori baby & barn, finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt