Kundtjänst0725-638179   Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00        |        Kontakta oss       |        Frakt 59kr       |       Leverans 1-3 dagar            Säkra betalningar 

 

Presenttips

Under kategorin presenttips kan du lätt välja kategori som passar den du ska ge bort presenten till. Har du en mormor som älskar te rekommenderar vi att du kikar in under kategorin mat och dryck. Där kan du hitta härliga teer eller så kanske du under kategorin kök hittar den perfekta tekoppen.

Tips på bra presenter

På Aldora finns det tips på presenter för de flesta tillfällen och presenter som passar alla åldrar och personligheter. Presenter är kul att ge bort och extra smidigt att köpa en present online i vår presentbutik. Presenter kan verkligen vara svårt att hitta för ibland när man söker efter den finaste presenten som ska vara det lilla extra och som man kan känna sig säker på att den blir uppskattad kan det ibland kännas som den som ska få presenten redan har allt. Men just för att köpa presenter ska bli både enklare och kännas roligare finns Aldora presentbutiken för att nästa gång du är ute efter den bästa presenten har vi samlat de bästa gåvorna och presenterna för alla tillfällen och som passar alla personer även ung som gammal. Vi tipsar om presenter som passar den som gillar att vistas i köket eller presenttips på personliga presenter som garanterat blir både en unik och uppskattad present. Du är varmt välkommen att kika runt i vår presentbutik och behöver du hjälp kan du alltid kontakta vår kundservice som finns att nå både på telefon eller mail.

Presenter online på Aldora.se

Ett smidigt och snabbt sätt att ordna med nästa presentinköp. Vi erbjuder snabba leveranser och frakten är endast 59kr.  

Produkter
Övrigt