Kundtjänst0725-638179  Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00        Kontakta oss     |      Frakt 39kr       |   Omgående leverans      Säkra betalningar 

 

Present till pappa

Dags att ge pappa en present! Under katergorin present till pappa har vi samlat våra populära produkter som passar extra bra att överraska pappa med. Står pappa alltid vid grillen så passar ett förkläde för grillmästaren perfekt eller varför inte våra populära kit för skägget. Perfekt till farsdag, födelsedag, julklapp eller som en överraskningspresent bara för att göra pappa glad.

Läs mer

Presenterna till pappan som har allt!

Vill du ge din pappa något unikt och riktigt fint för att verkligen visa hur mycket du uppskattar honom? Är du på jakt efter en bra Fars dags-present? Han kanske fyller 50? Vet du inte vad du ska ge honom?  Här finns de roliga och snygga presenterna som garanterat gör pappa riktigt förtjust och överraskad!  Du kan också uppmärksamma den nyblivne pappan med en present! Gratulera honom med en fin gåva!

Passar även till svärfar!

Det kanske är svärfar som ska uppvaktas? De här presenterna är helt rätt även för honom! Om pappa eller svärfar är intresserade av mat och dryck finns här många alternativ att välja bland, allt i stilren design! Eller varför inte ge honom en poster med en fin personlig hälsning från dig? Det blir en speciell inredningsdetalj som pryder sin plats i varje hem! Oavsett vad du väljer att ge bort till pappa eller svärfar blir det en present som han kommer få mycket glädje av! Gåvorna som har det lilla extra hittar du här! Beställ från Aldora så slipper du springa runt i butiker och kan lägga den tiden på roligare och viktigare saker!

 

Produkter
Övrigt