Personliga presenter                 Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Present till pappa

Dags att ge pappa en present! Under katergorin present till pappa har vi samlat våra populära produkter som passar extra bra att överraska pappa med. Har pappa mycket och ovårdat skägg, varför inte ge bort något populärt kit för skägget. Du finner även andra produkter ur Dick Johnsons kollektioner, så som hårvax och deodorant. Är pappa en riktig matfantast, då finner du även grillredskap och olika typer av glas. Perfekt till farsdag, födelsedag, julklapp eller som en överraskningspresent bara för att din pappa är så himla bra! Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Presenterna Till Pappan Som Har Allt!

Vill du ge din pappa något unikt och riktigt fint för att verkligen visa hur mycket du uppskattar honom? Är du på jakt efter en bra Fars dags-present? Han kanske fyller 50? Vet du inte vad du ska ge honom?  Här finns de roliga och snygga presenterna som garanterat gör pappa riktigt förtjust och överraskad!  Du kan också uppmärksamma den nyblivne pappan med en present! Gratulera honom med en fin gåva! Vi har produkter som passar din pappa och som han kommer uppskatta länge. Du väljer själv vem du anser som din pappa, kanske svärfar eller någon du ser upp till lite extra. Vi har noga valt ut, vilka presenter som är perfekta att ge bort. Det är viktigt att presenterna är vackra och något speciellt. Det är alltid tanken som räknas! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Alla produkter under vår kategori "Mottagare" finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Passar Även Till Svärfar!

Det kanske är svärfar som ska uppvaktas? De här presenterna är helt rätt även för honom! Om pappa eller svärfar är intresserade av mat och dryck finns här många alternativ att välja bland, allt i stilren design! Eller varför inte ge honom en poster med en fin personlig hälsning från dig? Det blir en speciell inredningsdetalj som pryder sin plats i varje hem! Oavsett vad du väljer att ge bort till pappa eller svärfar blir det en present som han kommer få mycket glädje av! Gåvorna som har det lilla extra hittar du här! Beställ från Aldora så slipper du springa runt i butiker och kan lägga den tiden på roligare och viktigare saker!

 

Produkter
Övrigt