Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Kaffeadventskalendern 2019

399 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Kaffeadventskalendern 2019

Kaffeadventskalendern är precis vad den låter som, en adventskalender med kaffe. Och inte vilket kaffe som helst, utan riktigt gött och utvalt bryggkaffe!

Till Kaffeadventskalendern har vi valt ut det mesta av det bästa, från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt och så har vi toppat med fyra smaksatta favoriter. Vad sägs om kaffe med smörkola, eller mintchoklad? Vi hoppas att du, med hjälp av Kaffeadventskalendern, får många nya smakupplevelser och en känsla för hur olika karaktär kaffe faktiskt kan ha. Kanske hittar du till och med en ny favorit? Kaffet är bryggmalet och funkar finfint i en vanlig kaffebryggare, eller i droppställning.

I varje kaffepåse finns det 21 gram kaffe, det räcker till tre koppar. Till 21 gram kaffe rekommenderar vi cirka 3,5 dl vatten, men beroende på hur du doserar vattnet kan du variera styrkan på kaffet. Kaffeadventskalendern innehåller 504 gram bryggmalet kaffe. Bäst före juni 2020.

  • Kaffeadventskalendern 2019 innehåller i vanlig ordning 24 olika sorters bryggmalet kaffe.
  • I varje påse finns 21 gram bryggmalet kaffe, som man brygger i elbrygg, chemex eller presskanna. 21 gram kaffe är räcker till tre koppar kaffe.
  • Bäst före: juni 2020
  • All produktion (förutom kaffeodling) sker i Sverige


Produkter
Övrigt