Personliga presenter                 Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Present till läraren

Har du en lärare som du vill uppmärksamma? Terminsavslut, eller fyller han/hon år? De riktigt fina presenterna som passar perfekt att ge bort i de sammanhangen, hittar ni här hos Aldora! Skriv några fina ord, till någon av våra personliga posters. Våra posters har vackra och härliga tryck som piggar upp lärarens hem! Du finner även den populära och omtalade väggkrukan från Vertiplants, i tre olika färger! Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Presenter Till Läraren, Fröknarna Och Pedagogen

Vi har produkter som läraren kommer uppskatta länge. Vi har noga valt ut, vilka presenter som är perfekta att ge bort. Det är viktigt att presenterna är vackra och något speciellt. Det är alltid tanken som räknas! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Alla produkter under vår kategori "Mottagare" finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

 

Produkter
Övrigt