Kundtjänst0725-638179  Vardagar 9:30-16:00 Lunch 12:00-13:00        Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Present till kollega

Har ni en kollega som ska avtackas? Eller det kanske är någon på jobbet som fyller år? De riktigt fina presenterna som passar perfekt att ge bort i de sammanhangen hittar ni här hos Aldora! När man arbetar ihop blir man ju ett sammansvetsat lag. Födelsedagar uppmärksammas och när någon så att säga lämnar laget ser man till att kollegan hyllas för allt som varit. Den dagen en kollega ska sluta eller gå i pension och därför ska avtackas med en present så är det här hos Aldora som ni lätt kommer att finna presenten som ni vet passar till just er kollega! När en kollega fyller år så är ju förstås också en fin gåva från arbetskamraterna ett måste! Unika och lyxiga presenter som får jubilaren att känna sig riktigt hyllad finner ni här! Vill ni slippa springa runt i olika butiker och leta efter den perfekta presenten? Här hos Aldora köper ni presenten på ett enkelt och smidigt sätt! Ge världens bästa kollega en gåva från Aldora. Skriv några fina ord, till någon av våra personliga posters. Våra posters har vackra och härliga tryck som piggar upp kollegans hem! Du finner även personliga flasketiketter, perfekt att ge bort på valfri champagneflaska. Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

 

Läs mer

Hylla och avtacka era kollegor med riktigt fina gåvor!

Visst är det viktigt att ha riktigt bra kollegor! Arbetet går ju så mycket lättare när man verkligen trivs tillsammans och har roligt ihop! Det är både roligt och viktigt att uppmärksamma varandras födelsedagar på arbetsplatsen, inte minst när någon fyller jämnt! Festligheterna sätter ju också guldkant på vardagen! Ni som kollegor känner ju varandra väl och vet vad som blir en fin och personlig present till den som fyller år. Presenten till jubilaren på jobbet köper ni här hos Aldora! När dagen kommer då en kär kollega ska sluta eller gå i pension så vill ju arbetskamraterna förstås visa sin uppskattning för allt det kollegan har betytt för dem genom att ordna med en riktigt fin avtackning! Avtackningen blir ju också ett tillfälle att se tillbaka på alla roliga och fina minnen från kollegans tid på arbetsplatsen! En mycket viktig och fin del av avtackningen är naturligtvis den väl valda gåva som kollegan får från sina arbetskamrater. Gör det viktiga valet här hos Aldora! Här finner ni den snygga och uppskattade presenten som gör kollegans födelsedag eller avtackning till en extra minnesvärd upplevelse! Köp gåvan till kollegan utan stress eller besvär här hos Aldora! Vi har produkter som kollegan kommer uppskatta länge. Vi har noga valt ut, vilka presenter som är perfekta att ge bort. Det är viktigt att presenterna är vackra och något speciellt. Det är alltid tanken som räknas! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Alla produkter under vår kategori "Mottagare" finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt