Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Kaffeadventskalendern 2021, Fine Little Day

449 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Kaffeadventskalendern 2021, Fine Little Day 

För sjätte året i rad kan vi erbjuda er Kaffeadventskalendern. Precis som vanligt med en ny design och 24 utvalda kaffesorter som håller grym kvalitet. Förhoppningsvis finns det något för alla smaker i årets låda! Kaffeadventskalendern har kommit att bli en riktigt bra gå-bort-present i jultid, eller en unna-sig-grej, en härlig nedräkning till jul som dessutom kan reda ut ett och annat vad det gäller kaffepreferenser!

Till Kaffeadventskalendern har det valts ut det mesta av det bästa, från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt och så har det toppats med fyra smaksatta favoriter. Vad sägs om kaffe med kokos eller blåbär? Vi hoppas att du, med hjälp av Kaffeadventskalendern, får många nya smakupplevelser och en känsla för hur olika karaktär kaffe faktiskt kan ha. Kanske hittar du till och med en ny favorit? Kaffet är bryggmalet och funkar finfint i en vanlig kaffebryggare, eller i droppställning. Det fungerar även med presskanna, men då blir kaffet lite starkare än med pressomalet kaffe (som man normalt använder till presskanna).

  • I varje kaffepåse finns det 21 gram kaffe, det räcker till tre koppar.
  • Till 21 gram kaffe rekommenderar vi cirka 3,5 dl vatten, men beroende på hur du doserar vattnet kan du variera styrkan på kaffet.
  • Kaffeadventskalendern innehåller 504 gram bryggmalet kaffe.
  • Bäst före juni 2022

Fine little day har tagit fram mönstret som pryder Kaffeadventskalendern 2021. Skidåkarna och skridskoåkarna ger oss en vintrig och fartfylld känsla som får oss att vilja vintersporta! Och vad passar bättre till vintersport utomhus än en termos fylld med favoritkaffet? Fine little day är ett designföretag med bas i Lindome strax utanför Göteborg. Deras formgivning tar avstamp i lekfullhet och passionerat hantverk, ofta med motiv från naturen och vardagslivet. Med sina vackra mönster och hållbara, genuina produkter är Fine little day en stor inspiration för oss och att de lagt en hand vid årets upplaga av Teadventskalendern tycker vi är en ära! Originalmålningen är av Elisabeth Dunker och är målad med krita, penna och akryl.

I kalendern finns fyra smaksatta kaffesorter, Mintchoklad, Apelsinchoklad, Kokos och Blåbär. Dessa är smaksatta med framställd arom och innehåller därför inga allergener. Däremot innehåller de ytterst lite sötningsmedel.Produkter
Övrigt