Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Coffee Table Book, Dior Catwalk

545 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Coffee Table Book - Dior

Med anledning av att det är 70 år sedan Diors första kollektion (den ikoniska "New Look"-kollektionen som kom våren 1947) släpps denna bok. 

Boken är en genomgång av Christian Diors sägenomspunna kollektioner samt de som skapats av hans efterträdare Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferré, John Galliano och Raf Simons. Den visar också bilder från Maria Grazia Chiuris debutvisningar för modehuset.

 

Alla haute couture-kollektioner finns representerade i boken. Den innehåller också bilder av "ready-to-wear"-kollektioner från John Gallianos början på modehuset och framåt.

Det här är en komplett bok där Alexander Fury har skrivit förordet och presentationer av modeskaparna. Läsaren får en unik möjlighet att se utvecklingen av ett av de mest inflytelserika och lyxiga modevarumärkena genom tiderna och upptäcka sällan sedda kollektioner.

Med över 1 100 bilder så är denna skattkista av inspiration ett måste som referensbok för alla som jobbar med mode och för alla Diorfans.

  • Höjd: 28 cm
  • Bredd: 19.5 cm
  • Djup: 5 cm

Denna produkt passar perfekt i presentpåsen Mellan som du hittar här!Produkter
Övrigt