Personliga presenter                 Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Present till barn

Är det dags att överraska de små, då har vi fina presenter som passar perfekt. Här finns presenter som passar i barnrummet. Låt fantasin flöda med ett pussel, dragdjur och olika köksredskap samt fika till tépartyt. För den bilinresserade busungen finns kollektionen Aiden, med bland annat en biltvätt, parkeringshus och bilar i olika modeller. Varför inte bilda ett band, med minitrumma i olika färger eller en xylofon. Vi har även leksaker för de allra minsta barnen, så som mjukdjuret och ringskallran från Edvin-kollektionen.

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext.

Läs mer

Det Är Viktigt Att Presenterna Är Roliga och Något Speciellt

Vi har produkter som passar alla barn och som de kommer uppskatta. Vi har noga valt ut, vilka presenter som är perfekta att ge bort. Det är viktigt att presenterna är roliga och något speciellt. Det är alltid tanken som räknas! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Alla produkter under vår kategori "Mottagare" finns i lager och vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt