Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Vissevasse

ViSSEVASSE är en Köpenhamnsbaserad design- och pappersstudio med passion för grafiska produkter. Produkter du kan bläddra igenom, titta på, skriv på. Märket är ett skapande av Dorthe Mathiesen och Karsten Noel Poulsen, som under de senaste 20 åren har arbetat vid skärningspunkten mellan mode, scendesign och grafisk design. De hittar också inspiration i allt från en sång till en känsla. Deras stil är nordisk och minimalistisk med en touch av känsliga pasteller, poesi, nostalgi och mat till tankar.

Så, vad betyder "vissevasse" egentligen? Det är danska för "fiddlesticks", som ordlistan definierar som nonsens, poppycock, balderdash. De lutar mer mot användningen av "vissevasse" som en verbal axel avsedd att säga "oroa dig inte - det kommer att ordna sig". Eftersom det alltid gör det.

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Vissevasse

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt