Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Village

Village, där vi bor nära naturen. En plats där skönhet finns i de små och enkla sakerna. Där det skandinaviska arvet, reflekterar vår vardag. Där man bryr sig om vår planet, varandra och våra hem. Village väljer att producera sina produkter så lokalt, som möjligt. Det tar tid att utforma riktigt bra produkter. De är gjorda med passion, effektivitet och kärlek. Village väljer noggrant ut sina arbetsmaterial, med en ärlig avsikt att skapa långvariga, värdefulla produkter med en funktion. 
Detta är uppdraget. Detta är passion. Välkommen Hem!

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Village

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt