Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Verti Copenhagen

Verti Köpenhamn började som VertiPlants 2012 och bytte namn 2018 efter en expansion av produktportföljen. De nuvarande ägarna av den innovativa designen är paret Rikke och Jens Raecke. Alla deras produkter har en strömlinjeformad och skandinavisk design med fokus på kvalitet. Dansk design är centrerad kring att skapa estetiskt tilltalande produkter baserade på skandinaviska värderingar som enkelhet och minimalism.  
På Verti Köpenhamn tror man på individualitet och funktionalitet, värderingar som de ger liv till genom kreativ design. Deras produkter är innovativa och av högkvalitativ dansk design - och oftast gjorda i Danmark. De vill göra ditt hem vackrare och ge dig en bättre inomhusmiljö på ett ansvarsfullt sätt. 

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Verti Copenhagen

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt