Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

The Design Cover

Add a touch of design to your daily routine! 
The Design Cover  är ett svenskt företag, som startades upp av ett par i Stockholm som lever för den interiöra designen. The Design Cover förvandlar om ditt badrum till en mer stilren miljö. Genom välsydda tandkrämsöverdrag i vattenavvisande linne, får ditt badrum sig ett nytt utseende. Nu slipper du den störiga tandkrämstuben, med dessa underbara tandkrämsöverdrag. 

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från The Design Cover

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt