Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Storefactory

Med lång erfarenhet inom inredningsbranschen och detaljhandel, kände de att något saknades i de svenska hemmen. Därför skapades varumärket, Storefactory. Det är ett svenskt varumärke med närhet till naturens rena linjer, vars produkter kan älskas i såval stadsvåningen som i stugan på landet. Storefactory är stolta och värnar om det skandinaviska arvet och den inhemska tillverkningsindustrin. Därför designas många av Storefactorys produkter i Sverige, av de själva eller i nära samarbete med formgivare utanför huset. En del av produkterna produceras även i Sverige, för att stödja svensk industri och värna om de resurser Sverige har. Storefactory är nyckeln till ett vackert hem. Fixa ett stilrent eller ett välintrett hem, du väljer helt själv!

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Storefactory

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt