Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Stockholm Fragrance

Sthlm Fragrance Supplier är ett indievarumärke som grundades 2016 för att skriva om reglerna för traditionella doftprodukter. De är ett grundläggande doft, design och miljö drivet företag. Deras passion och nish är kvalitativ doft, hållbar design och att erbjuda ett hantverk som sträcker sig till de minsta detaljerna gällande saker såsom funktionalitet och tillverkning. Det är denna passion som definierar deras varumärke.  Sthlm Fragrance Supplier erbjuder innovativa, estetiskt tilltalande livsstilsprodukter för hem och företag med dofter för att skapa intryck.

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Stockholm Fragrance

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt