Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Sagaform

I över 20 år har Sagaform bidragit till att skapa goda och kärleksfulla relationer. Det gör man genom att erbjuda, noga utvalda, prisvärda och väldesignade presenter i snygga förpackningar som är lika roliga att ge bort som att få, eller att köpa till sig själv. Sagaform erbjuder presenten med det där lilla extra, som gör att den passar hemma hos de flesta genom att komplettera det man redan har eller har en funktion man kanske inte ens visste att man skulle ha stor glädje av. Att äta tillsammans har, precis som att ge varandra gåvor och presenter, sedan tidernas begynnelse varit ett sätt att bygga starka relationer. Sagaform har sedan starten kombinerat dessa två fina traditioner genom att erbjuda ett sortiment av produkter för köket och det dukade bordet som enkelt löser alla sorters presentbehov. 

Som en del i New Wave Group-koncernen bedriver Sagarform ett aktivt hållbarhetsarbete mot en vision om hållbar tillväxt där affärslösningar inte bara är ekonomiskt gynsamma, utan även hållbara ur ett socialt och miljömässigt perspektiv. Det som gör störst skillnad är hur de bedriver sin vardagliga verksamhet. Därför arbetar man med att integrera hållbarhetsfrågorna i deras kärnverksamhet. Arbetet omfattar exempelvis förbättrade arbetsvillkor i produktionsländer, ett progressivt kemikaliearbete samt att effektivisera transport och logistik.

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Sagaform

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt