Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Metzerverket

Metzerverket är baserat i Umeå och har tillverkat handsydda flugor och accessoarer sedan 2016. Majoriteten av deras accessoarer är gjorda av mönstrade resttyger som känns lekfulla och personliga, som kan passa lika bra till vardag som till fest. Miljöaspekten är alltid i åtanke, därför vill Zanna (grundaren) att produktionen ska hållas lokal. Förpackningarna är gjorda av återvunnet material med vattenbaserad tryckfärg. Där ligger flugorna tryggt, med gott samvete.

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Metzerverket

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt