Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Leilas General Store

Leila’s General Store grundades 2011 och ägs och drivs av kocken, programledaren och kokboksförfattaren Leila Lindholm. Tillsammans med hennes livspartner Mårten Elensky startade hon det unika butikskonceptet och familjeföretaget Leila’s General Store, som först lanserades online med en e-handelsplattform som senare med tiden växte till fyra fysiska butiker. Idag finner man ett utvalt sortiment och konceptet Leila’s General Store på 34 Åhléns-varuhus runt om i landet och även hos återförsäljare som bland annat Ellos.
Upplevelsen av butikskonceptet är färgstarkt, levande och alltid i konstant förändring. Det är lekfullt, knasigt och gammalt blandas upp med nytt. Bakom idén finns en oändlig drivkraft och en vilja att skapa något som inte gjorts förut. 

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Leilas General Store

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt