Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Klinta

Det var där mellan caféet och de ekologiska grönsaks- och blomsterfälten, och med hjälp av en god vän i England, så skapade Lisa Stevens Klintas egna doftljus. Ingredienserna var viktiga. Förnyelsebara och naturliga oljor som var så pass milda att man faktiskt kunde använda dem som kroppsolja också. Återbruk, hållbarhet, vacker design, miljöpåverkan – mycket spelade in. Lisa insisterade dessutom på att inga onödiga tillsatser fick vara med och doftljusen skulle tappas för hand, så att varje ljus andades hantverk och kvalité.

Hon fann inspiration i dofterna från trädgården, grönsakslandet, skogen, sjön, hemmet och blomsterfälten och återskapade dem i ljusen. På så sätt kunde alla besökarna till handelsträdgården få med sig en liten bit av Klinta hem och fortsätta njuta dygnet runt, året om.

Massage- och doftljusen blev succé, och succén spred sig snabbt. Det dröjde inte länge förrän Klinta fanns i andra butiker runtom i Skåne. Idag återfinns samma naturliga Klinta-känsla i inredningsbutiker, presentaffärer, blomsterbutiker och salonger runtom i hela Sverige, Skandinavien och världen. Utbudet växer och innefattar nu många produkter inom hemdoft och hudvård. Även om det är mycket som har hänt sedan det där första ljuset skapades så är det fortfarande exakt samma värderingar och krav som gäller. Klinta eftersträvar fortfarande lika hög kvalité och samma handplockade känsla än idag. 

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Klinta

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

 
Produkter
Övrigt