Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Kids Concept

Kid’s Concept är ett välkänt varumärke bland småbarnsföräldrar och produkterna säljs idag i många länder i Europa både via nät- och fysiska butiker. Europamarknaden nås via distributörer i Tyskland, England, Polen, Benelux, Grekland, Spanien och Island. Det är enkelt att inreda barnrummet med Kid's egna koncept och det blir en mysig miljö med ett genomtänkt tema i både inredningsdetaljer och leksaker. Att bidra till att förenkla livet kring barnen och ge dem möjlighet till en trygg och lekfull barndom, att sprida glädje och uppmuntra till mer lek för alla barn.

Alla produkter är egendesignade med fokus på funktion och attraktion. Kvalitet, säkerhet och ansvar är det viktigaste uppdraget för alla inblandande och även ett naturligt miljöengagemang. De ställer hårda krav på sina leksaker och i deras arbete sätter man alltid barnets trygghet först. Deras inredningsdetaljer och leksaker skall vara säkra, hållbara och trygga att leka med. De ska tåla att gå i arv från storasyster till lillebror och vidare till nästa generation. Egendesignade produktserier förenklar butiksarbetet genom kompletta koncept för en koordinerad och attraktiv barnavdelning i butiken eller på nätet. Den matchade designen och de sammanhållande serierna är deras framgång. 

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

 

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Kids Concept

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt