Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

IB Laursen

Ib Laursen  grundades som butiksaffär 1971 av Ib Laursen.
De säljer design som matchar den nordiska designtratitionen till återförsäljare över hela världen.
Deras sortiment är brett och erbjuder ett stort antal möjligheter att skapa en unik och mysig atmosfär, både inom och utanför.

En stor del av produktsortimentet är inspirerat av mässor, loppmarknader och utflykter utomlands och kombineras till 4 samlingar per år. Produkterna tillverkas av noggrant
utvalda leverantörer i Asien och levereras från huvudkontoret i Ribe till deras återförsäljarnätverk över hela Europa.

Under 2007 tog Peter Laursen majoritetskontroll efter en lång planerad
generationsöverlåtelse och blev därefter utnämnd till VD efter hans far, Ib Laursen.
Huvudmålet fortsätter att vara konstant och utvecklas framöver
när det gäller design, kvalitet och service.

Ib Laursen har försäljningsrepresentanter / agenter i Danmark, Norge, Sverige,
England, Tyskland, Österrike och Holland och cirka 50 anställda vid huvudkontoret i Ribe, alla ivriga att betjäna det växande återförsäljarnätverket.

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från IB Laursen

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt