Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Hilke Collection

Hilke Collection är ett varumärke med rötter från Italien. Från början producerade grundare och formgivare G. Anledningen till att börja arbeta med just marmor är för att det är ett levande material och man vet aldrig hur slutprodukten kommer se ut eftersom alla marmorskivor är olika. Sommaren 2016 blev startskottet för lansering av nya produkter och ett helt annat tänk. Numera består kollektionen av handtillverkade inredningsdetaljer i mässing, försilvrade produkter och otroligt vacker marmor från Italien.

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext! 

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Hilke Collektion

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt