Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Gense

Namnet Gense är en förkortning av Gustav Eriksson NySilverfabrik Eskilstuna. Världen över förknippas Gense med högkvalitativa bestick som gör vår vardag lite vackrare. Med respekt för tradition och hantverkets komplexitet har de bidragit till den högklassiga skandinaviska design som är Genses signum.
Företaget har en lång, spännande historia och är idag en av Europas ledande besticktillverkare. Genses produkter har alltid kännetecknats av nyskapande design och är välkända för hög kvalitet i såväl form som funktion. Sedan Gense grundades för drygt 150 år sedan har många bestick vandrat ut i världen och blivit älskade i generationer. Gense erhöll sin titel 1982 av Sveriges kung. Att vara kung Carl XVI Gustafs hovleverantör innebär att man som företag representerar det absolut bästa i landet inom sin bransch.

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext! 

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Gense

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt