Aldora när det är dags att fira !                  Kontakta oss     |      Frakt 49kr       |   Vi skickar inom 1-2 dagar      Säkra betalningar 

 

Blomdahl

- " Varför ska du behöva riskera din hälsa för skönhetens skull? Alla borde kunna bära vackra smycken utan att behöva oroa sig för till exempel nickelallergi. Därför ska Blomdahls smycken alltid vara både vackra och säkra."

Dessa ord kommer från Karl Blomdahl, grundare av det svenska företaget Blomdahl Medical, som designar och tillverkar hudvänliga smycken.

Blomdahls design är klassisk och stilren. Örhänges-modellerna varierar från den elegantaste lilla pärla eller sten, till mer lekfulla former som hjärtan och blommor. Oavsett form och färg, måste de delar som kommer i kontakt med huden vara garanterat hudvänliga. Det kräver mycket handarbete och precision. Ett exempel är att ytbeläggningen, i färgerna guld, silver och svart, enbart läggs på de delar av örhänget som inte kommer i tät kontakt med huden. De delar som ständigt ligger an mot huden, är alltid i ren medicinsk titan.

Smyckena ska vara både vackra och "snälla" mot hud och hälsa. Det kräver ambitiös produktutveckling, noggrannhet och oberoende kvalitetskontroller. Därför ställer Blomdahl ofta högre krav på sig själva än vad lagen kräver. Därför har de valt att certifiera sig för tillverkning av medicintekniska produkter, enligt ISO 13485, trots att de inte behöver det!

Vi fixar inslagningen, så du kan tänka på annat! Välj bara till presentinslagning i kassan eller köp till någon av våra rekommenderade presentpåsar. De finns länkade i varje produkttext!

Läs mer

Här Finner Du De Bästa Presenterna Från Blomdahl

Vi har produkter som passar de allra flesta. Vi har ett noga utvalt sortiment med alla dess olika varumärken. Det ska vara ett vackert och unikt sortiment, som passar utmärkt att ge bort! När det är dags att fira så är Aldora det självklara valet för att finna de bästa presenterna och gåvorna! Gör det så enkelt som möjligt och koncentrera dig på att bara njuta. Vi skickar alltid din order omgående under vardagar.

Produkter
Övrigt